WIE: PUNK & diepvriesPIZZA party

WANNEER: 20/05/2017

WEKKER?: 20:30 - 01:00

WIEVIEL: €4,00

WAAR: zaal / cafe

WAT: Pizza Knife, Periot + meer

Punk en diepvriespizza's in Brigant. Wat heb je nog meer nodig?! Oké, misschien goedkoop bier. Dat hebben we ook. En snackoventjes voor je eigen diepvriespizza's, die hebben we ook.

Met PIZZA KNIFE, Periot, Oude Jeugd draait plaatjes en meer!

WIKI

PIZZA KNIFE Energieke punk/garage band bestaande uit 3 kale gasten en een heel knap ventje op de bassgitaar. Inspiratie word gehaald uit pizza, pils, punk en porno. In nummers als dragonslayer, robotwhoreen erotic vhs behandelen ze de scherpe randjes van de dagelijkse sleur.

Videoclip: https://youtu.be/llsAFJ_Ljwc Interview: http://www.flatspot.nl/2016/06/pizza-knife-muzikaal-talent-uit-de-nederlandse-skateboard-scene/

PERIOT Ondertussen is de Brigant een thuiswedstrijd voor de dames van Periot. De plek waar zij begonnen en de plek waar ze na zaterdagavond dronken ergens op de stoep belanden. Speciaal voor ons komen zij even wat hitjes droppen en een beetje de billen laten schudden. Tegenwoordig lijken ze nog meer op de powerpuff girls, maar ze drinken als een stel bouwvakkers. Pizza vinden ze ook lekker. Kom kijken. Vragen mogen achteraf gesteld worden.