WIE: Alcuna Wilds + IMM

WANNEER: 18/11/2016

WEKKER?: 21:00 - 23:30

WIEVIEL: Gratis

WAAR: cafe

WAT: ambient triphop, krachtige ritmes, melancholische vocalen

Klinkt als: Een triphop-plaat van Daughter

Alcuna Wilds is een Nederlands/Britse band gevestigd in Utrecht en Den Haag, maar met zijn wortels stevig in de aarde aan beide kanten van de Noordzee. De band maakt ambient triphop, een muzikale stijl gekenmerkt door een combinatie van atmosferische soundscapes, krachtige ritmes, stuwende bas- en gitaarriffs en melancholische vocalen.

Deze maand bracht de band haar tweede EP uit. Met deze EP is Alcuna Wilds de komende maanden in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk te vinden. 2017 wordt het jaar van Alcuna Wilds: met haar pijlen gericht op grote festivals en het uitbrengen van een debuut album gaat de band Nederland en Europa veroveren.

Involuntary Muscle Movement IMM is een Duits/Nederlands collectief uit Arnhem bestaande uit zangeres Nikkie Kemp en producer Florian Knapp. Na hun studies op ArtEZ Conservatorium besloten ze de krachten en liefde voor catchy deuntjes, electronische muziek en hip hop te bundelen. Het resultaat: Muziek die zelfs bij de meest stijve hark tot oncontroleerbare bewegingen zal lijden.

Visuals door NOUVEL